Aanleg van de Noordelijke Randweg

De Noordelijke Randweg wordt straks de toegangsweg van Nieuw Boekhorst voor autoverkeer. Het is dan ook belangrijk dat deze weg klaar is wanneer de eerste woningen in Nieuw Boekhorst worden gebouwd. Er wordt gelukkig al hard gewerkt aan de aanleg van de Noordelijke Randweg.

De meeste bouwactiviteit vindt nu nog plaats bij de spoorondergang. Deze werkzaamheden zijn eind 2019 gestart en worden dit kwartaal afgerond. Dit kwartaal start aannemer Heijmans ook met de rest van het traject. De voorbelasting (het zand dat op de plek van de toekomstige weg ligt) wordt verwijderd en de brug over de Trekvaart wordt gebouwd.

Het perceel dat grenst aan de Noordelijke Randweg wordt de komende periode gebruikt door aannemer Heijmans. Op deze manier kan materiaal tijdelijk worden opgeslagen. Na afronding van de weg komt deze grond weer ten goede aan de ontwikkeling van Nieuw Boekhorst.

Volgens de huidige planning zijn de werkzaamheden aan de Noordelijke Randweg in de zomer van 2022 gereed. Wil je meer weten over dit project? Kijk dan op https://www.teylingen.nl/noordelijkerandweg.