Belangrijke stap in ontwikkeling Nieuw Boekhorst

Een nieuwe wijk ontwikkelen doe je niet alleen. In Nieuw Boekhorst werken zes marktpartijen en de gemeente Teylingen samen om hier een mooie, duurzame leefomgeving te maken. Een belangrijkste stap in deze samenwerking is de ondertekening van een intentieovereenkomst.

Wethouder Marlies Volten (gemeente Teylingen) en de bestuurders van de zes marktpartijen (Ballast Nedam, Heijmans, Novaform, Roosdom Tijhuis, Blokhuis B.V. en Syntrus Achmea) hebben op 10 juni hun handtekening gezet onder een intentieovereenkomst. Met deze overeenkomst is de ontwikkeling van Nieuw Boekhorst een stap dichterbij.

De komende periode werken de marktpartijen en gemeente de plannen voor Nieuw Boekhorst verder uit. Eerst in een gebiedsvisie en daarna in een stedenbouwkundig plan. In deze fase wordt de haalbaarheid van alle wensen en ideeën uit de visie verder onderzocht. Ook dan blijven we graag in gesprek met de omgeving en (mogelijke) toekomstige bewoners. Op deze manier zorgen we dat Nieuw Boekborst een prachtige aanwinst wordt voor Voorhout.