En de enquête is gesloten

Direct na afloop van de digitale informatiebijeenkomst Nieuw Boekhorst ging de enquête over het landschappelijk raamwerk online. Via deze vragenlijst konden de deelnemers hun mening geven over onderwerpen zoals groen, duurzaamheid en het type buurten. In totaal vulden 147 deelnemers deze enquête in. Het merendeel van de deelnemers (73%) is geïnteresseerd in een woning in Nieuw Boekhorst en een ander groot deel woont in de directe omgeving van het plangebied. Het is erg waardevol voor ons om deze input op te halen. Hiermee kunnen we het raamwerk voor Nieuw Boekhorst afstemmen op haar toekomstige bewoners en omwonenden.

Ben jij benieuwd naar de resultaten? Download dan de PDF met alle resultaten. Naast de gesloten vragen hebben we nog veel waardevolle suggesties en meningen gehaald uit de antwoorden op de open vragen.

Download PDF

Met deze input maken we het raamwerk van Nieuw Boekhorst definitief. De komende periode is de gemeenteraad van Teylingen aan zet. Volgens de huidige planning nemen zij in september een besluit om dit raamwerk vast te stellen.