Aankondiging voorverkoop fase I

13 december 2023

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een woning in Nieuw Boekhorst? Zet dan woensdag 13 december in je agenda. Dan start de voorverkoop van de eerste fase. De koopwoningen bestaan uit eengezinswoningen tot de NHG* grens, diverse formaten eengezinswoningen en 8 twee-onder-een-kapwoningen gelegen aan vaarwater en het Boekenburgerbos.

Datum: woensdag 13 december
Tijd: 17.00 – 19.30 uur (op basis van inloop)
Waar: In de serre van restaurant Pitch, Golfbaan Noordwijk. Van Berckelweg 38 Noordwijk (aan de N444 achter het Shell Tankstation).

Kun je niet bij het event aanwezig zijn? Alle voorverkoopinformatie is vanaf dan ook online te bekijken.

 

Hoe werkt de voorverkoop?

Tijdens de voorverkoop is verkoopdocumentatie beschikbaar, maar is deze nog niet geheel compleet: deze documentatie zal worden aangevuld tijdens de daadwerkelijke verkoop. Wie in aanmerking wil komen voor de koop van een woning dient zicht in te schrijven tijdens de voorverkoop.

De toewijzing vindt plaats door loting onder de inschrijvers van de voorverkoop en met de ingelote inschrijvers wordt eerst een reserveringsovereenkomst gesloten. Na de voorverkoopperiode inschrijven is mogelijk, deze inschrijvingen komen automatisch op de reservelijst. Deze inschrijvers kunnen voor een woning in aanmerking komen indien ingelote voorinschrijvers afvallen.

*Nationale Hypotheek Garantie

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Ontvang relevante updates over het project
✓ Zo blijf je op de hoogte en kun je met ons meedenken

Ik heb interesse in: *

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.